Apartmani

Veliki izbor apartmana,20m od mora,velika terasa.procitaj vise

Plaze:

stjenovita, sljuncana, na nekim plazama u moru nalazi se pijesak

procitaj vise


OKUSI I MIRISI DALMACIJE

Dalmatinska kuhinja izborom namirnica i nacinom njihove pripreme udovoljava svim nutricionistickim preporukama i medicinskim savjetima o zdravoj i uravnotezenoj prehrani.
procitaj vise

Kontakt:

frane.vuskovic@st.t-com.hr
dijana.vuskovic@email.t-com.hr
dinotravel@email.t-com.hr
tel.: 00385 91 /25 12 763
fax: 00385 21 / 464 - 745

 

 

SPORT

WINDSURFING

Bol je danas postao omiljeno okupljaliste surfera iz raznih krajeva Europe i svijeta.Morski kanal izmedu otoka Braca i Hvara i vjetar koji u njemu puse pruzaju idealne uvjete za windsurfing.Za sve surfere i one koji ce to tek postati u Bolu na raspolaganju stoje cak cetiri surf centra.

Zahvaljujuci njima Bol je stekao glas nadaleko poznate windsurfing destinacije. Svake godine odrzavaju se mnoga natjecanja Windsurfing centri nude usluge iznajmljivanja kompletne opreme za jedrenje, kao i cuvanja Vase opreme za vrijeme Vaseg boravka u Bolu. Takoder se organiziraju i skole jedrenja za pocetnike i za napredne.

 

 

TENNIS:

Na raspolaganju Vam stoje kvalitetna tenis igralista, oprema za tenis, ljubazno osoblje, te vrhunske tenis skole.

A upravo su tenis turniri proslavili Bol, mnogobrojna drzavna, regionalna pa i svjetska prvenstva, FED CUP...

Vrhunac svega ipak je Croatian Bol Ladies Open, najveci WTA turnir u ovom dijelu Europe, zahvaljujuci kojem Bol od 1991. godine svakog proljeca ugoscuje tenisacice iz samog vrha zenskog tenisa. Svi oni kojima "bijeli" sport nesto predstavlja u zivotu niposto ne smiju zaobici Bol, bilo kao sudionici turnira ili kao rekreativci

 

 

VODENI SPORTOVI :

Mozete plivati ili se pak provozati u camcima, pedalinama, gondolama, kajacima ...

Ovisnici o adrenalinu okusat ce se u ludoj voznji na bananama i kolutovima ,a oni najhrabriji mogu uzivati u brzinama vodenih skutera( jet-ski ). Priliku da uzivate u pogledu iz zraka pruzit ce Vam voznja padobranom kojeg povlaci gliser. Ipak najljepse trenutke priustit ce Vam ronjenje. Vodici ce Vas odvesti u razgledavanje mnogih atraktivnih podmorskih lokaliteta, a ukoliko nemate vlastitu opremu mozete je unajmiti.

Takoder se organiziraju i tecajevi u skoli ronjenja.Stoga Vam ne preostaje nista drugo vec da dodete u Bol i da uzivate na moru, nad morem i pod morem...

I ljubitelji skijanja na vodi doci ce na svoje

 

 

OSTALI SPORTOVI :

Osim tenisa, vodenh sportova itd. u Supetru jos mozete:

- zaigrati mali nogomet ,
- okusati se u rukometu ,
- omjeriti snage u kosarci ili basketu ,
- skakati na trampulinu ,
- voziti se biciklama ( mountainbike ),
- zamjeniti "veliki" tenis stolnim tenisom ,
- uzivati u odbojci na pjesku ...

 

RONJENJE:

Prirodna ljepota podmorja cini Bol jednom od najboljih tocki za sve vrste ronilackih aktivnosti i ronioca, te onih koji to zele postati.
Strmi zidovi, grebeni, potopljeni brodovi, podmorske spilje, izuzetno bogatsvo ribljeg i drugog podmorskog zivota fascinirat ce svakog tko ovdje zaroni.

 

 

RIBOLOV:

 

 

 

 

2001-2007 Copyright. All rights reserved Agenzia Dino Travel. Web design Studio DiNO

.