Apartmani

Veliki izbor apartmana,20m od mora,velika terasa.procitaj vise

Plaze:

stjenovita, sljuncana, na nekim plazama u moru nalazi se pijesak

procitaj vise


OKUSI I MIRISI DALMACIJE

Dalmatinska kuhinja izborom namirnica i nacinom njihove pripreme udovoljava svim nutricionistickim preporukama i medicinskim savjetima o zdravoj i uravnotezenoj prehrani.
procitaj vise

Kontakt:

frane.vuskovic@st.t-com.hr
dijana.vuskovic@email.t-com.hr
dinotravel@email.t-com.hr
tel.: 00385 91 /25 12 763
fax: 00385 21 / 464 - 745

 

 

KAKO DOCI read more

 

Supetar se nalazi na sjevernoj strani otoka Braca, jednog od najatraktivnijih srednjedalmatinskih otoka. Trajektnom je linijom povezan s gradom Splitom. Smjesten u uvali Sv. Petra po kojoj je i dobio ime, Supetar se danas ubraja medu glavna turisticka sredista. Vama ce ponuditi bogatstvo kulturnih spomenika, raznovrstan sportsko-rekreativni program te autenticne otocne zabavne sadrzaje.

Plaze: stjenovite, sljuncane, na nekim plazama se u moru nalazi pijesak

Smjesten je na sjevernoj obali, najveci je grad otoka Braca. Udaljen je tek 9 milja od Splita. Sa svojim polozajem i ulogom glavnog tranzitnog grada Supetar odise dobrodoslicom svakom gostu. Povijesni Supetar, prostire se na poluotoku sv. Nikole, zastitnika ribara i pomoraca.

Supetru se mjesaju povijesne i kulturne znamenitosti te bogata turisticka tradicija. U Supetar se moze lako doci iz Splita s trajektom ili hidrogliserom za samo 20 minuta. Pored toga, zracna luka na Bracu je svega 25 km udaljena od Supetra.Dolaskom u Supetar gosti ce pronaci sve sto im je potrebno: banke i mjenjacnice, posta, zdravstvena zastita, apoteke, turisticke agencije, rent-a-car itd.

 

click to enlarge click to enlarge click to enlarge
click to enlarge click to enlarge click to enlarge
click to enlarge click to enlarge click to enlarge
click to enlarge click to enlarge click to enlarge
click to enlarge click to enlarge  

 

2001-2007 Copyright. All rights reserved Agenzia Dino Travel. Web design Studio DiNO

.